In 10 stappen naar je nieuwe WordPress Website

Gestructureerd en overzichtelijk in 10 stappen naar je nieuwe WordPress site!

Een complete WordPress website voor maar € 1500,-

Onze werkwijze – Duidelijk en zonder verassingen!

Je wil natuurlijk niet voor verassingen komen te staan? Daarom hebben wij onze werkwijze ingedeeld in een aantal stappen. Zo weet je precies wat je van ons kan verwachten.

Onze Werkwijze

Stap 1 - Kies een template

WordPress Webdesign Haarlem werkt met templates, de gekozen template vormt de basis voor je nieuwe website, welke wij vervolgens aanpassen aan jouw wensen. De beschikbare templates zijn te bekijken op onze template pagina. Je nieuwe website zal er compleet anders uit komen te zien dan de template, maar de template wordt slechts gebruikt als framework voor je website.

Onze Werkwijze

Stap 2 - Vraag een offerte aan

Ben je overtuigd dat je nergens voor € 1500,- zoveel krijgt als bij ons dan kan je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. In de offerte staat exact wat je voor € 1500,- krijgt en wat je van ons kan en mag verwachten.

Onze Werkwijze

Stap 3 - Beschrijf je wensen

Probeer voor je zelf alvast in kaart te brengen wat je graag zou willen en zoek bijvoorbeeld 2 of 3 websites op die je mooi vind. Welke informatie zou je graag op je website willen hebben en wat mag er zeker niet ontbreken.

Onze Werkwijze

Stap 4 - Stuur ons wat je al heb

Stuur ons zoveel mogelijk informatie toe over je wensen, eventueel foto’s die je graag op je website zou willen hebben en als het kan de websites die je mooi vindt.

Onze Werkwijze

Stap 5 - Wij gaan aan de slag

Wij gaan voor je aan de slag en gaan een eerste opzet voor de nieuwe website maken. Uiteraard rekening houdend met de wensen die je ons heb gegeven. Zodra wij een eerste opzet hebben, sturen wij je een link naar onze demo server toe, zodat je de eerste opzet kan bewonderen.

Onze Werkwijze

Stap 6 - Evaluatie

Op basis van de eerste opzet gaan we in gesprek (telefonisch of per E-mail) met elkaar, zodat je kan aangeven wat je wel en wat je niet mooi vindt.

Onze Werkwijze

Stap 7 - Wij passen aan

Wij gaan aan de slag met je feedback en passen de website, lay-out en structuur daarop aan. Je moet tenslotte wel tevreden zijn met het eindresultaat.

Onze Werkwijze

Stap 8 - Het resultaat mag er zijn!

Je bekijkt de aanpassingen die we hebben gedaan en uit ervaring kunnen we zeggen dat 95% van onze klanten dan super blij is met het resultaat. Nog niet helemaal gelukkig dan zullen we nog verder finetunnen totdat je dat wel bent.

Onze Werkwijze

Stap 9 - De rest wordt gevuld

De rest van de pagina’s van de website wordt gevuld, met aangeleverde teksten en aangeleverd beeldmateriaal. En uiteraard kan je zelf ook aan de slag om deze verder te vullen met teksten en foto’s.

Onze Werkwijze

Stap 10 - De website gaat live!

Helemaal tevreden met het resultaat? Dan zorgen wij dat de website Live gaat! Je nieuwe website is dan een feit en we gaan er van uit dat je zo tevreden bent met het eindresultaat dat we binnen “No Time” een vriend, kennis of zakenrelatie van je aan de lijn hebben die ook een nieuwe website wil!

Recent opgeleverde websites

Onze Werkwijze

Arjen Bohnenn

Onze Werkwijze

Aannemersbedrijf de Winter

Onze Werkwijze

Happy Days Nederland

Wacht niet langer, gewoon aanvragen!

Verder zoeken heeft geen zin, vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan.